Friday, March 11, 2011

How to Train Your Dragon ( 2010 )

Bazat pe cartea pentru copii cu acelasi titlu a britanicei Cressida Cowell, filmul de animatie "How to train your dragon" il are in centrul actiunii pe adolescentul Hiccup Horrendous Haddock III, fiul conducatorului unui trib de vikingi pe nume Stoick cel Mare, care nu este considerat potrivit pentru a mosteni pozitia de lider dupa moartea parintelui sau intrucat nu dispune de forta si eroism, desi este inteligent si are un simt al umorului foarte dezvoltat. Hiccup participa alaturi de alti tineri la programul de antrenament de pe insula Berk, acolo unde este invatat sa ucida dragoni, proba pe care trebuie sa o depaseasca cu brio pentru a dovedi ca s-a maturizat fiind aceea de a captura un dragon urias. Spre deosebire de vigurosul lui verisor Snotface Snotlout, care viseaza sa devina seful clanului de vikingi si care captureaza un dragon de talie mare, Hiccup prinde un dragon ranit, pipernicit si fara dinti, cu care se imprieteneste in loc sa il omoare si care il provoaca sa priveasca lumea dintr-un punct de vedere complet diferit.

Mie mi-a placut la nebunie!
Sunt atat de simpatice toate personajele si atat de bine realizate.... Un film captivant si plin de actiune inca de la inceput,care are cateva faze comice foarte bune.
De multe ori mi se intampla sa fiu mai bucuroasa ca am ales sa vad un film animat decat un alt gen. 90% din animatii sunt superbe si greu sa iesi din sala de cinema nesatisfacut. Merita vazut,o sa va placa!!!!

No comments: