Monday, June 13, 2011

The Mentalist
Patrick Jane, este personajul central din "The Mentalist", detectiv si consultant la Biroul de Investigatii din California (CBI). El este cunoscut pentru faptul ca a elucidat un numar impresionant de crime, datorita talentului deosebit de a observa pana la cele mai mici detalii. In Birou, Patrick, este celebru pentru lipsa de protocol si asa zisa faima de medium, desi acum recunoaste ca in trecut, s-a prefacut ca are abilitati paranormale. Talentul lui Jane de a rezolva cazuri de mare importanta, este mereu analizat de colegii sai. Cu toate acestea Agentul Teresa Lisbon, nu se teme sa recunoasca ca nu-l doreste pe Jane in echipa sa, datorita faptului ca este: narcisist, teatral, periculos si fara limite. In echipa lui Lisbon, includem agentii: Kimbal Cho, Wayne Rigsby si incepatoarea Grace Van Pelt, care de asemenea cred ca Jane este de necontrolat, dar ii admira sarmul si talentul de a rezolva cazurile. (descriere preluata de pe cinemarx.ro)

3 comments:

scorpie din '83 said...

buna....ma bucur ca ti-am descoperit blog-ul....uite de unde o sa fiu eu informata cu privire la tot cei nou in materie de film si muzica :)

Bette said...

Mvai merci mult:)...si al tau e interesant :):D

Voe said...

Believe it or not, I have never seen this film! You have a wonderful blog by the way, I will be checking back to read more of your posts. I wish all the luck in the world with it (although I am sure you do not need it).

All the best,
Voe.
_________________________________________
http://lipstick-and-pearls.blogspot.com/